EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image3

Я, Дарія Гнєзділова, студентка 4 курсу Факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького . Завдяки Вроцлавському університету природничих наук і Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, я мала нагоду стати учасницею програми  Research Summer School в Університеті Анже. Літня школа відбувалася на базі Факультету здоров’я Університету Анже з 24 червня по 5 липня 2023 року.

Протягом цих 12 днів ми відвідували лекції про медичні дослідження, практичні заняття з аналізу баз даних та оформлення досліджень. Крім цього, учасники Літньої школи  побували в Центрі симуляції Університету Анже, де вчилися надавати першу домедичну допомогу, проводити інтубацію і вводити внутрішньовенний катетер. Також в нас були соціальні розваги – круїз по річці Мейн, екскурсія містом Анже та пікнік на березі річки.

Окрім цікавої і важливої інформації та практичних навичок, ми отримали багато вражень і мали нагоду спілкування з іншими учасниками програми з різних куточків світу (Єгипет, Філіппіни, Велика Британія, Іспанія, Індія).

 

 

 

 

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru