EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image 64834411

Ми дуже вдячні нашому Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького та Жешувському університету за можливість взяти участь у такій цікавій програмі навчання Erasmus+. Це був цінний досвід, завдяки якому ми отримали нові знання у своїй галузі, знайшли нові знайомства, підтягнули рівень англійської та польської мов, а також побували у інакшому для нас середовищі, що не менш важливо. Ми отримали багато позитивних емоцій, цікавої практики та пізнавальних лекцій. Нові знайомства – це хороший плюс для нас, до сих пір тримаємо зв‘язок із студентами з різних країн. З викладачами ми також знайшли контакт, і навчання давалось легко, пізнавально та дуже цікаво. Кожна лекція та кожне практичне заняття запам‘яталось, а заходи від програми Erasmus+ у Жешуві були дуже захоплюючі.

Дякуємо Жешувському університету що прийняли нас, а Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького дякуємо за допомогу під час процесу подання заявок та підтримку під час навчання.

Це прекрасний досвід. Erasmus+ – об'єднує, надає знання та саморозвиток, зближує, дарує багато позитивних та незабутніх емоцій. Ми щиро вдячні!
Аліна Соболєва

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru