EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 20230620 WA0021

В період з 11.09 по 22.09 у Варшаві проректор з науково-педагогічної роботи, доцент кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М.В. Демчука Ігор Двилюк взяв участь у другій сесії спеціалізованої програми підготовки керівників у ролі ментора у рамках запровадження Всесвітньої програми лабораторного лідерства (ВПЛЛ) на основі концепції «Єдиного здоров’я». Ця програма започаткована у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги за фінансової підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (CDC) і технічної та організаційної підтримки Державної установи «Центр громадського здоров'я МОЗ України» з метою формування та підтримки експертного рівня компетенцій необхідних керівникам для розбудови сталих практик.

Приємно відзначити, що серед представлених кандидатів менторів на участь у цій програмі на конкурсній основі був відібраний Ігор Двилюк.  Серед кандидатів у цій категорії було відібрано лише 8 учасників з усіє України, які представляли:

  1. Національний університет імені Тараса Шевченка;
  2. Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця;
  3. Державну установу «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»;
  4. Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів Чернігівської регіональної державної лабораторії;
  5. Державну установу «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва Національна академія наук України;
  6. Державний науково‐дослідний  інститут  з  лабораторної  діагностики  та  ветеринарно‐санітарної експертизи.

Програмою підготовки було передбачено вивчення питань принципів організації та структуру функціонування провідних світових практик у системі забезпечення охорони здоров’я тварин і людей. Зокрема, розглядалися Міжнародні стандарти з охорони здоров'я тварин, Кодекс здоров’я наземних тварин, Кодекс здоров'я водних тварин, біобезпеки та біозахисту, політики та стратегічного планування, документального супроводу у системі превентивно-профілактичних та ліквідаційних епізоотичних та епідеміологічних заходів.

IMG 20230620 WA0003

У розробці програми ВПЛЛ свої зусилля об’єднали шість провідних міжнародних організацій, які активно підтримують посилення спроможностей організацій та установ у системі охорони здоров’я тварин і людини у всьому світі, використовуючи підхід «Єдиного здоров’я» для підвищення рівня безпеки здоров’я.

David Ihor

  До партнерів ВПЛЛ належать:

  • Центри з контролю і профілактики захворювань США (CDC);
  • Європейський центр з контролю і профілактики захворювань (ECDC);
  • Асоціація лабораторій громадського здоров’я (APHL);
  • Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FАО);
  • Всесвітня організація охорони здоров'я тварин (WOAH);
  • Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ)
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru