EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2023 10 06 09 41 50 457

Надзвичайно приємно спостерігати, як наші студенти об’єдналися завдяки британському студентові Вільфу. Нагадаю, що в рамках програми Твінінг Вільф зголосився проводити онлайн бесіди з нашими студентами для вдосконалення розмовної мови. Але результат перевершив мету – наші студенти започаткували практику зустрічей для того, аби ділитись досвідом та знаннями, здобутими в Україні чи за кордоном.

 Перша така зустріч відбулася 6 жовтня 2023 року з ініціативи студентки факультету ветеринарної медицини. Яна Король поділилась досвідом семимісячної практики в клініці Баварії. Для порівняння дівчина також розповіла про стажування в Сумах, різних семінарах в клініках України.

Інтернаціоналізація – це стратегія університету, яка повинна забезпечувати зміцнення позицій та конкурентоспроможності у світовому освітньому та науковому просторі, передбачає комплекс заходів, спрямованих на покращення міжнародного іміджу університету, розвиток наукових та освітніх програм. Інтернаціоналізація вдома – одна із складових стратегії. Робимо кожен свій вклад для розвитку університету!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru