EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Тренінг викладач терапевт3

З 26 лютого по 1 березня 2024 року відбулася перша частина тренінгу “Основи фізичної терапії при порушенні діяльності нервової системи” в межах проєкту “Покращення реабілітаційних послуг в системах охорони здоров’я”, що фінансується агентством США з міжнародного розвитку USAID та імплементується міжнародною неурядовою організацією “Моментум Вілс фор Хьюменіті” (Momentum Wheels for Humanity).

 

У цьому тренінгу від Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького брали участь асистент кафедри реабілітації та здоров’я людини Галина Бойсин та супервізор клінічної практики на базі КНП ЛОР “Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру», старший викладач кафедри Орест Гринчишин.

На цьому тренінгу питання фізичної терапії осіб з ураженнями нервової системи одночасно розглядали викладачі ЗВО, які викладають цю дисципліну, і фізичні терапевти, які надають реабілітаційні послуги таким пацієнтам та є супервізорами клінічної практики за цим напрямом.

Тренінг викладач терапевт1

Тренінг викладач терапевт2

Тренінг викладач терапевт

Такий спільний тренінг спрямований на підвищення якості освітніх послуг майбутніх фізичних терапевтів і в теоретичному, і в практичному аспектах.

Допис підготувала Наталія Івасик, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru