EN   UA

 

КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ 
ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ С. В. СТОЯНОВСЬКОГО

  

 
 fb     іnstagram    telegram     e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Проведення відкритих гостьових лекцій є хорошою практикою для підвищення якості підготовки здобувачів освіти. Кафедрою нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського разом з компанією PURINA® PRO PLAN для студентів ІІ курсу факультету ветеринарної медицини було організовано гостьову лекцію на тему: «ФІЗІОЛОГІЯ ТРАВЛЕННЯ І ОСНОВИ ХАРЧУВАННЯ СОБАК ТА КОТІВ», у рамках вивчення навчальної дисципліни «Фізіологія тварин» для підготовки здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 211 – «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 – «Ветеринарія». Практичний та корисний матеріал представила Матвійко Анна Олександрівна, лікар ветеринарної медицини, випускниця факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, менеджер по роботі з ветеринарним каналом відділу кормів для тварин PURINA® PRO PLAN.

1

 

Лекторка акцентувала увагу на процесі травлення, що забезпечує кожний живий організм поживними речовинами, водою, вітамінами, мікро- та макроелементами, а новоутворені білки, жири й вуглеводи ендогенного походження є джерелом енергії та пластичним матеріалом для утворення структурних елементів клітин та тканин організму. Враховуючи свій практичний досвід у компанії PURINA® PRO PLAN Анна Олександрівна акцентувала увагу на науці про харчування домашніх тварин. Це відіграє важливу роль у їх здоров’ї. Лекторка наголошувала, що харчування починається з фізіології травлення, розуміння поживних речовин, а не тільки інгредієнтів.

2

3

Гостьову лекцію проведено з використання платформи Teams. Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, що сприяє формуванню необхідних професійних компетентностей для майбутньої професійної діяльності.

4

На завершення лекції Анна Олександрівна провела конкурс для всіх присутніх, за результатами якого переможців було відзначено пам’ятними подарунками.

 

5

Дякуємо лекторці Матвійко Анні Олександрівні за виділений час, практичний досвід, надзвичайно цікаву, неординарну лекцію, яку із задоволенням слухали студенти і отримали нові знання. Лекторка вдало поєднала знання, отримані під час навчання в Університеті з потребами практики компанії PURINA® PRO PLAN і наголосила студентам ІІ курсу про важливість здобуття вищої освіти за обраною спеціальністю.

Павло ГОЛОВАЧ
Ірина КОЛОМІЄЦЬ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru