За високий професіоналізм відзначено грамотою
Деканатом факультету біолого-технологічного відзначено грамотою Андрія Дружбяка за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освітньої програми, активну участь у формуванні програмних результатів навчання, а також за ініціативність у співпраці зі стейкхолдерами. Викладач продемонстрував глибоку педагогічну майстерність, здатність до наукової рефлексії, відкритість до інновацій та послідовну підтримку студентів у їхньому професійному становленні.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 89
Гостьова лекція канадської керівниці бізнесу «The Cheesiry»
25 вересня 2025 року відбулася гостьова онлайн-лекція на тему «Інноваційні технології виробництва сирів та їх технологічна експертиза» у межах дисциплін «Інноваційні технології в молокопереробній галузі», «Technological Expertise» і «Технології харчових виробництв». Лекцію провела керівниця бізнесу «The Cheesiry» Ронда Жук Гейдон (Rhonda Zuk Headon) з міста Едмонтон (Канада).
Виробництвом сирів «The Cheesiry» Ронда Жук Гейдон займається з 2009 року. Раніше Ронда відвідувала кафедру технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, приїжджаючи неодноразово в Україну як волонтер. Перебуваючи у Львові, вона брала участь у проєкті «Helfer Project». Ронда Жук Гейдон провела сім місяців у Італії, вивчаючи технології сирів. У складі організації WWOOF (волонтери на органічних фермах) п. Ронда під час перебування на італійській фермі вдосконалювала мистецтво виготовлення сирів. Повернувшись до Канади, Ронда Жук одружилась з Браяном Гейдоном, власником молочної овечої ферми «Hedge Haven Farms», та відкрила сироварню.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 125
Делегація ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відвідала компанію «Молокія» в межах Міжнародної конференції
26 вересня 2025 року в межах VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (м. Тернопіль) делегація Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відвідала передове молокопереробне підприємство Західної України – компанію «Молокія». У складі делегації були: в.о. декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, професор кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Володимир Салата та доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Любов Мусій.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 130
Захист звітів з практики
На кафедрі менеджменту ІТ-сфери відбувся захист звітів з практик студентів-магістрів ОП « Менеджмент ІТ-сфери». Молоді науковці представили результати своїх досліджень, продемонструвавши високий рівень знань та практичних навичок.
Під час практики студенти працювали над реальними завданнями в ІТ-компаніях та організаціях.
Цьогорічний формат був як і кожного року креативно-особливим: здобувачі представляли свої проєкти та захищала роботи, як бізнес-кейси – від ідеї та планування до впровадження та результатів. Студенти продемонстрували вміння поєднувати управлінські навички з ІТ-рішеннями, що відповідає сучасним вимогам ринку.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 73
Маркетологи-першокурсники знайомляться з історичним Львовом
23 вересня 2025 року в межах реалізації заходів з національного виховання здобувачі вищої освіти першого курсу група (МАБ-12) за освітньою програмою «Маркетинг та бізнес-аналітика» відвідали палац Потоцьких – одну з найвизначніших архітектурних пам’яток Львова.
Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з історією створення палацу, архітектурними особливостями будівлі та культурною спадщиною родини Потоцьких. Особлива увага була зосереджена на ролі палацу як культурного центру, що сприяє збереженню історичної пам’яті та формуванню національної ідентичності.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 95
Нові горизонти у дослідженні історії фізичної культури
5 вересня 2025 року у Волинському національному університеті імені Лесі Українки (м. Луцьк), відбувся VIII міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи».
Участь у науковому конгресі взяли науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання, спорту і здоровʼя Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького: завідувач кафедри, доцент Олександр Галашко, професори кафедри Леонід Підригало та Ольга Підригало на чолі з виконувачем обов’язків декана факультету суспільного благополуччя та здоровʼя людини, доцентом Богданом Семенівим.

- Деталі
-
Опубліковано: 26 вересня 2025
-
Перегляди: 95
Повідомлення № 13
У понеділок, 29 вересня 2025 р. о 14.30 год. (актова зала Південного кампусу)
відбудеться засідання Вченої ради Університету
Порядок денний
- Звіт про роботу навчально-методичної ради університету за 2024-2025 навчальний рік.
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи та цифровізації, доц. Ігор Двилюк.
- Про план роботи навчально-методичної ради університету на 2025-2026 навчальний рік.
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи та цифровізації, доц. Ігор Двилюк.
- Про створення R&D центру в університеті.
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку, доц. Михайло Подоляк.
- Про затвердження стратегії розвитку університету і стратегії інтернаціоналізації університету.
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку, доц. Михайло Подоляк.
- Деталі
-
Опубліковано: 26 вересня 2025
-
Перегляди: 422
Важливі рішення (конференція трудового колективу факультету суспільного благополуччя та здоров’я людини)
Згідно зі Статутом Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, органами громадського самоврядування є конференції трудових колективів як Університету, так і окремих факультетів. Такі зібрання мають особливе значення, адже саме тут колективи викладачів, співробітників і студентів можуть безпосередньо впливати на управлінські процеси, формувати стратегічні пріоритети й визначати напрямки розвитку.
- Деталі
-
Опубліковано: 26 вересня 2025
-
Перегляди: 186








