Прес-реліз онлайн-зустрічі в рамках твінінг - проекту
19.10.2022 (початок о 14.00 год.) відбулася тристороння зустріч у ZOOM за участю:
- Клер Ексел - Берг, міжнародної консультантки і юристки з вищої освіти компанії Cormack Consultancy Group (м.Единбург, Великобританія);
- Ніни Дейвіс - директорки з міжнародної та стратегічної взаємодії Королівського ветеринарного коледжу (м.Лондон, Великобританія),
- Імельди МакГоннелл – голови студентської ради,
- Мікеле Мілнера – директора відділу навчання та добробуту;
- Джона Фішвіка – старшого викладача та директора курсу;
- Оксани Палич - начальниці відділу міжнародних зв’язків Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнгологій ім. С. Ґжицького;
- Ігоря Турка – першого проректора,
- Ігоря Двилюка – проректора з науково-педагогічної роботи;
- Юрія Стронського – декана факультету ветеринарно=ї медицини,
- Михайла Подоляка - завідувача кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми,
- Христина Леськів – заступниці декана факультету ветеринарної медицини.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 жовтня 2022
-
Перегляди: 825
Цікаве заняття у сучасній лабораторії молока ЛАДС
В абревіатурі ЛАДС – Львівська аграрна дорадча служба. Саме тут, в умовах сучасної лабораторії молока, 19 жовтня 2022 року було проведене практичне заняття для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології згідно з навчальною програмою дисципліни «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ». Спільно із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Гачаком Ю.Р. заняття проводив також директор ЛАДС – Паньків Іван Ярославович, випускник нашого Університету.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 жовтня 2022
-
Перегляди: 672
Дозвіл на проведення досліджень затверджено
Комісія з використання тварин та етичної експертизи (комісія з біоетики) у складі Андрія Мисака, доктора ветеринарних наук, професора, завідувача кафедри хірургії - голова комісії, Володимира Вороняка, кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М.В.Демчука, Галини Зінко, кандидатки ветеринарних наук, доцентки кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики та Сергія Кириловськлого, асистента кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії на засіданні, що відбулося 18 жовтня, розглянула та затвердила заявки аспірантів першого року навчання на проведення наукових досліджень, у яких будуть використовуватись тварини.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 жовтня 2022
-
Перегляди: 785
Вадим Савенко став срібним призером чемпіонату світу з армреслінгу
17-18 жовтня 2022 року в Туреччині у місті Анталія відбувся Чемпіонат Світу з армрестлінгу.
Вітаємо студента 1-го курсу факультету громадського розвитку та здоров'я за спеціальності "Фізична культура і спорт" Савенка Вадима який став срібним призером чемпіонату світу з армрестлінгу на ліву руку, а дисципліни "права рука" посів 4-те місце.
1. PALTACI MEHMET (TURKIYE)
2. SAVENKO VADYM (UKRAINE)
3. MESDAGHI Samuel ( SPAIN)
- Деталі
-
Опубліковано: 20 жовтня 2022
-
Перегляди: 855
Дуальна форма навчання: відтепер більш ніж просто мрія
Сьогодні, 20-го вересня, Профком студентів та аспірантів взяв участь у воркшопі та презентації від компанії «МХП». Сподіваємося , що дана зустріч започаткує довгострокову та плідну співпрацю компанії «МХП» з нашим закладом освіти.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 жовтня 2022
-
Перегляди: 623
День правничої кар'єри
Запрошуємо на «День правничої кар'єри» - місце зустрічі із кращими юридичними компаніями!
Долучайся до нас і бери участь у:
?воркшопах, щоб дізнатися про soft i hard skills, які вирізнять тебе з-поміж інших кандидатів;
?майстерні резюме, де рекрутери допоможуть тобі правильно його підготувати;
?панельній дискусії, на якій роботодавці розкажуть про юридичний бізнес в умовах війни й доступні вакансії;
?та інших інтерактивах, що зроблять тебе на крок ближче до роботи за омріяним профілем.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 жовтня 2022
-
Перегляди: 781
Шановні викладачі, співробітники та студенти!
Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості.
Це свято людей, які втілюють непросту й таку важливу для всіх місію – забезпечення кожного українця якісною та смачною продукцією. Гордий, що саме наш колектив готує висококваліфікованих працівників харчової галузі. Вірю, що своєю сумлінною працею Ви й надалі будете вносити вагомий вклад у розвиток промислового потенціалу нашої держави.
Бажаю, щоби Ваша праця гідно оплачувалася, а в домівках панувала любов, злагода та взаєморозуміння, життя було солодким, без гірких і гострих спецій, переповнене незабутніми, а головне – позитивними, моментами. Нехай кожен день дарує усмішку і надію, а також неймовірний смак великих перемог!
З повагою, ректор Володимир СТИБЕЛЬ
- Деталі
-
Опубліковано: 16 жовтня 2022
-
Перегляди: 639
Шановні студенти та викладачі!
З 17.10.2022 усі заняття відбуватимуться у змішаному форматі відповідно до укладеного розкладу:
- усі лекційні заняття - в онлайн формі (дистанційно) у режимі відеоконференцій;
- усі лабораторно-практичні, семінарські в офлайн форматі (очне навчання).
У зв’язку із завершенням дії наказу № 140 від 10.10.2022 року «Про особливості організації освітнього процесу в період з 10 по 14.10.2022 року» з 17.10.2022 року в Університеті відновлюється навчання за змішаною формою відповідно до наказу ректора № 102 від 16.08.2022 року "Про особливості організації освітнього процесу в осінньому семестрі 2022/23 навчального року".
- Деталі
-
Опубліковано: 14 жовтня 2022
-
Перегляди: 692