EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 3256

Система управління якістю Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. відповідає вимогам міжнародному стандарту ISO 9001:2015
22-23 червня 2023 р. в Університеті проходив наглядовий аудит на відповідність сертифікованої системи менеджменту якості Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького вимогам ISO 9001:2015. Висновки звіту наглядового аудиту засвідчили здатність керівництва та колективу Університету забезпечувати виконання міжнародних вимог до системи менеджменту якості у сфері вищої освіти, наукової та науково-технічної діяльності. В Університеті визначено й підтримується функціонування процесів і досягнення відповідності освітніх послуг ліцензійним та акредитаційним вимогам для підготовки фахівців і здійснення науково- технічної діяльності. Моніторинг зацікавлених сторін проводиться систематично, що слугує для визначення і планування заходів зосереджених на постійне вдосконалення діяльності.

IMG 3236
Аудит проводили представники міжнародного органу сертифікації United Registrar of Systems (URS), що акредитований UKAS (United Kingdom Accreditation Service), провідний аудитор – Міняйло Віталій та керівник ТОВ «Юнайтед регістрар оф системс Україна» Сімінькович Олександр. Результати аудиту були доведені на заключній нараді групі аудиту, керівництву Університету та залученим до аудиту представникам підрозділів.

IMG 3261 1
План наглядового аудиту виконано в повному обсязі, інспектовано процеси та перевірено структурні підрозділи, зокрема: вище керівництво; відповідального за систему менеджменту якості; відділ забезпечення якості освіти та акредитації; відділ державних закупівель та договірної роботи; відділ кадрів; навчально-методичний відділ; факультет ветеринарної медицини; факультет економіки та менеджменту; кафедра мікробіології та вірусології; кафедра менеджменту; науково-дослідну частину; адміністративно-господарську діяльність.
Аудитори привітали освітньою спільноту Університету з успішним проходження наглядового аудиту, побажали сприятливих обставин для збереження стійкої прихильності до якості освіти та успіхів у нових досягненнях.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru