EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

12 вересня відбулась робоча зустріч в.о. ректора, професора Івана Парубчака з заступником голови Львівської обласної військової адміністрації Юрієм Бучком. У розмові також взяли участь перший проректор університету Ігор Турко та директор департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОВА Олена Василько.

5046

В.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак подякував Юрієві Бучку, який серед іншого курує агро-промислову галузь Львівщини, за постійну підтримку та увагу обласної влади до розвитку університету. Департамент   агропромислового розвитку ЛОВА проводить на базі ветеринарного університету чимало заходів. Заступник голови ЛОВА Юрій Бучко підкреслив, що в обласній адміністрації працює немало випускників  ЛНУВМБ, які зарекомендували себе висококваліфікованими фахівцями.

22 50 46

Професор Іван Парубчак розповів про свої плани на посаді нового очільника  ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. «Влада й освіта повинні спільно працювати заради побудови сильної держави. У нашому університеті давні традиції, потужна навчальна база, розвинуті наукові школи. ЛНУВМБ користується популярністю серед молоді. Цьогоріч прийнято на навчання на бакалаврат та магістерські програми більше 1500 студентів. Нам важлива підтримка обласної влади в реалізації низки важливих проєктів в галузі досліджень тваринництва, проведенні належної інвентаризації земель, сприянні у пошуку баз практики для стажування молоді», – зазначив в.о. ректора, професор Іван Парубчак.

Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru