EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2023 09 12 22 50 48
В.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак обговорив можливості співпраці з представниками закладів вищої освіти з Дніпра та Києва.
З робочим візитом ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького відвідали завідувач кафедри управління та права Дніпровської академії неперервної освіти, професор Наталія Шевченко та професор кафедри управління та економіки Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського, професор Олександр Шевченко.

photo 2023 09 12 22 50 47

photo 2023 09 12 22 50 47 2
Під час зустрічі виконувач обов’язків ректора, професор Іван Парубчак підкреслив велике значення спілкування з колегами-науковцями з інших закладів вищої освіти. «Спочатку епідемія Ковід-2019, а тепер і війна обмежили прямі контакти між науковцями не лише на міжнародному рівні, а й в середині країни. А без дискусій, без обміну думками та ідеями, без безпосередньої участі у конференціях, семінарах та студійних виїздах важко собі уявити наукові обміни та живий контакт людей науки. Це є важливою складовою у діяльності кожного закладу вищої освіти, яка в силу об’єктивних обставин сьогодні перебуває на далеко не належному рівні. І цю прогалину треба намагатися якомога швидше виправити», – зазначив професор Іван Парубчак.
Під час розмови з виконувачем обов’язків ректора університету професор Наталія Шевченко та професор Олександр Шевченко підтримали ідею тіснішої співпраці їх університетів з ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Її можна реалізовувати шляхом участі науковців у конференціях, які проводяться в цих ЗВО, проведенні спільних наукових досліджень, культурно-просвітницьких поїздок та студентських обмінів, реалізації грантових проєктів тощо. Учасники зустрічі домовилися напрацювати відповідні офіційні угоди про співпрацю між своїми закладами вищої освіти.
Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru