EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

День Голодомору 1

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує і поминає жертв Голодоморів 1921–1923, 1932–1933 та 1946–1947 років. Особливо трагічним для українського народу був Голодомор 1932–1933 років, який за різними підрахунками забрав від 4,5 до 10 мільйонів життів. Цей Голодомор, організований радянською владою та тривалий час замовчуваний, у 31 країні світу визнано геноцидом українського народу.

Сьогодні ми вшановуємо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України, у якій наступниця радянського тоталітаризму вчергове застосовує геноцидні практики проти українців. Страшні події та непоправні злочини, які відбуваються в Україні на очах усього світу, нагадують важливість пам’яті про них. Адже пам’ять про загиблих волає про засудження злочинів проти людяності незалежно від того, коли їх вчинено.
Моральним обов’язком держави, суспільства та взагалі світової спільноти перед полеглими від голоду є вшанування їхньої пам’яті. На знак поминання жертв Голодоморів запалімо свічку пам’яті та згадаймо у поминальних молитвах їхні душі.

В. о. ректора Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru