EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

4 квітня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора, професора Івана Парубчака з головою Громадської організації та Благодійного фонду “Розвиток Громади” Андрієм Федуняком. У межах наявної співпраці між Університетом та Громадською організацією і Благодійним фондом їх голова Андрій Федуняк вручив виконувачеві обов’язків ректора Іванові Парубчаку Подяку за сприяння та підтримку у спільних проєктах.

1

1

Учасники зустрічі обговорили робочі моменти з організації спільних акцій соціально-культурного напряму, зокрема під час загальноуніверситетської студентської наукової конференції. Примітно, що дата проведення конференції припадає на День вишиванки, який є святковим для українців у різних куточках нашої держави та світу й сприяє збереженню давніх народних традицій зі створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.
У перерві між пленарним та секційними засіданнями конференції для академічної спільноти нашого закладу вищої освіти з ініціативи Університету і Громадської організації та Благодійного фонду “Розвиток Громади” відбудеться низка заходів, приурочених до Дня вишиванки у поєднанні зі спортивними заходами масового формату.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru