EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

5 квітня 2024 року у Навчально-виробничому центрі клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася презентація проєкту з проведення ідентифікації та реєстрації домашніх тварин, ініційованого Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Міністерством цифрової трансформації України.

На відкритті заходу до гостей з вітальним словом звернувся виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак та наголосив, що “створення Єдиного державного електронного реєстру домашніх тварин, враховуючи наявність воєнного стану в Україні та обставин, зумовлених веденням активних бойових дій на чималій території нашої держави, є важливим і необхідним для формування оперативної та надійної бази даних про домашніх тварин з метою забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя”.

1

1

1

Учасниками заходу були лікарі ветеринарної медицини державних закладів ветмедицини та приватні ліцензовані лікарі ветеринарної медицини (ФОПи та лікарі приватних закладів ветеринарної медицини), які спеціалізуються на домашніх тваринах.
Ця ініціатива є важливим кроком у вдосконаленні системи контролю над епізоотичною ситуацією та розвитку ветеринарної галузі в Україні.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru