EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 1

27 червня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у присутності очільника університету, професора Івана Парубчака відбулися збори трудового колективу факультету громадського розвитку та здоров’я. Згідно з порядком денним члени трудового колективу заслухали звіт декана факультету, професора Руслана Пеленя про діяльність факультету громадського розвитку та здоров’я упродовж 2023–2024 навчального року.

Фото 2

Фото 3

Декан проінформував колектив факультету стосовно кадрових змін, які відбулися протягом навчального року, розповів про ліцензування та акредитацію освітніх навчальних програм. Послухали учасники трудового колективу про успішну роботу зі стейкхолдерами, яку проводять на факультеті. «Науково-дослідницька робота на факультеті дає змогу реалізувати науковий потенціал студентів та співробітників, підвищувати їхній професійний рівень. Це відбувається завдяки участі у наукових проєктах, виконанні курсових та кваліфікаційних робіт на замовлення виробників», ‒ зазначив доповідач. Трудовий колектив факультету одноголосно затвердив звіт декана факультету, професора Руслана Пеленя.

Фото 4

Фото 5

Наступне питання стосувалося переобрання Голови трудового колективу факультету громадського розвитку та здоров’я. Чинний голова трудового колективу професор Володимир Салата запропонував кандидатуру завідувача кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Богдана Семеніва. Члени трудового колективу одноголосно підтримали кандидатуру і привітали новообраного Голову.

Фото 6

Очільник Університету, професор Іван Парубчак подякував декану та колективу факультету за плідну працю, цікаві ініціативи та вагомий внесок у науковий розвиток нашого закладу вищої освіти.

Фото 7

Фото 8

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru