- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2025
-
Перегляди: 143
12 вересня 2025 року відбулася зустріч з академічною спільнотою, присвячена обговоренню актуальних питань розроблення та удосконалення освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої світи «Харчові технології», другого (магістерського) рівня «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
У заході взяли участь виконувач обов’язків декана ФХТБ, доцент Галина Коваль, гаранти освітніх програм: доценти Уляна Драчук, Ірина Сімонова, професор Орися Цісарик, а також представники професорсько-викладацького складу.

- Деталі
-
Опубліковано: 24 липня 2025
-
Перегляди: 230
Урочистою та хвилюючою подією для нашого факультету став випуск бакалаврів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» 24 липня 2025 року. Цього дня студенти, які успішно пройшли непростий шлях навчання, отримали свої дипломи та щирі вітання від адміністрації та викладачів.


