Робота студентського наукового гуртка на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
- Деталі
-
Опубліковано: 13 травня 2025
-
Перегляди: 49
Важливим етапом у формуванні майбутнього фахівця за спеціальністю 181 «Харчові технології» є самостійна робота студента, зокрема залучення найкращих представників до науково-дослідної роботи (НДР). До НДР студенти залучаються через студентський науковий гурток. Заняття в науковому гуртку залишаються найвищим рівнем професійної підготовки студентів у здобутті вмінь і навичок, котрі базуються на суб’єктивній творчості. Починаючи з першого курсу, здобувачі вищої освіти бакалаврського і магістерського рівнів мають змогу поглиблено опрацьовувати теоретичні і практичні аспекти дисциплін, що вивчаються. Основним видом діяльності студентського наукового гуртка є виконання студентами у позааудиторний час наукових досліджень за напрямами, які вивчає кафедра. Студенти пишуть резюме, готують мультимедійні презентації, які згодом подаються як тези, публікують у наукових виданнях кращих робіт та оприлюднюють на науково-практичних конференціях студентів.
Детальніше: Робота студентського наукового гуртка на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових...