EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

MyCollages 2

Важливим етапом у формуванні майбутнього фахівця за спеціальністю 181 «Харчові технології» є самостійна робота студента, зокрема залучення найкращих представників до науково-дослідної роботи (НДР). До НДР студенти залучаються через студентський науковий гурток. Заняття в науковому гуртку залишаються найвищим рівнем професійної підготовки студентів у здобутті вмінь і навичок, котрі базуються на суб’єктивній творчості. Починаючи з першого курсу, здобувачі вищої освіти бакалаврського і магістерського рівнів мають змогу поглиблено опрацьовувати теоретичні і практичні аспекти дисциплін, що вивчаються. Основним видом діяльності студентського наукового гуртка є виконання студентами у позааудиторний час наукових досліджень за напрямами, які вивчає кафедра. Студенти пишуть резюме, готують мультимедійні презентації, які згодом подаються як тези, публікують у наукових виданнях кращих робіт та оприлюднюють на науково-практичних конференціях студентів.

Детальніше: Робота студентського наукового гуртка на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових...