EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

Виробнича практика ‒ ключовий елементом освітнього процесу, що забезпечує інтеграцію теоретичних знань і практичних умінь здобувачів вищої освіти. Її проходження на сучасних підприємствах харчової промисловості створює умови для формування фахових компетентностей, розвитку професійних навичок та підвищення конкурентоспроможності майбутніх фахівців на ринку праці.

1 2 1

Детальніше: Практична підготовка майбутніх технологів м’ясопереробної галузі: досвід, результати, перспективи.