EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Здобувачі освіти 3-го курсу освітньої програми «Харчові технології» факультету харчових технологій та біотехнологій Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького пройшли виробничу практику на провідних підприємствах харчової промисловості.

1 2 2

Упродовж кількох тижнів з травня по червень 2025 року студенти мали нагоду безпосередньо ознайомитися зі сучасним технологічним обладнанням, процесами виробництва харчових продуктів, вимогами до контролю якості та безпеки продукції. На світлинах бачимо, як вони працюють у виробничих цехах, беруть участь у технологічних процесах, спілкуються з фахівцями підприємств і демонструють командний дух.

1 3

2 3 2

 

Варто зазначити, що студенти заслуговують особливої подяки за активну участь, відповідальність і прагнення застосувати свої знання на практиці. Здобуті ними soft skills: ентузіазм, ініціативність та командний дух, командна робота, комунікація з колегами та наставниками, відповідальність, критичне мислення та вміння приймати швидкі рішення в реальних виробничих умовах стали запорукою успішного проходження виробничої практики та захисту звітів на високому рівні. Особливо доцільно відзначити залученість викладачів від кафедри Уляни Драчук та Галини Коваль, а також керівника відділу працевлаштування та співпраці з бізнесом – Богдана Галуха, які сприяли організації практики та підтримці студентів, допомагаючи їм максимально реалізувати свій потенціал.

5 1

8 5

9 4

6 5

7 5Вартий уваги той факт, що практика стала не лише можливістю закріпити знання, отримані під час навчання, але й шансом відчути себе частиною великої дружньої харчової спільноти. Окремі студенти отримали пропозиції працевлаштування на базі проходження практики ‒ це ще раз доводить високий рівень підготовки майбутніх фахівців.

Університет пишається своїми студентами та викладачами, адже саме вони формують нове покоління професіоналів, які розвиватимуть харчову промисловість України. «Per aspera ad astra»...  

 

Допис підготував Богдан ГАЛУХ, керівник відділу працевлаштування та співпраці з бізнесом

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru