- Деталі
-
Опубліковано: 12 травня 2025
-
Перегляди: 9
7 травня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачів 4 курсу та 3 (ФМБ) спеціальності 181 «Харчові технології».
Практика проходила в очному форматі на підприємствах молочної промисловості. Базами практики студенти обрали ТОВ «Молочна компанія «Галичина», ТзОВ «Молокозавод Самбірський», ПАТ «Львівський холодокомбінат», сімейну крафтову сироварню ТзОВ «Чесний сир», крафтову сироварню Lemberg Cheese, фермерське господарство «Молочна ферма» і ін.
Детальніше: Захист звітів з переддипломної практики здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»