- Деталі
-
Опубліковано: 24 червня 2024
-
Перегляди: 167
20–21 червня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр» за освітньою програмою «Харчові технології».
Детальніше: Успішний захист кваліфікаційних робіт!- Деталі
-
Опубліковано: 14 червня 2024
-
Перегляди: 150
Дослідницька практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та забезпечує систематизацію, розширення і закріплення здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь, формування початкової компетенції ведення самостійної наукової роботи, дослідження та експериментування.
Детальніше: Дослідницька практика здобувачів ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання, консервування і...