- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2024
-
Перегляди: 156
Переддипломна практика є невід’ємною складовою програми підготовки здобувачів факультету харчових технологій та біотехнології. Вона становить важливу та обов’язкову ланку в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом, забезпечуючи їх відповідність вимогам роботодавців та власну конкурентоспроможність на ринку праці.
8 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів щодо проходження переддипломної практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології”.
Детальніше: Захист переддипломної практики здобувачами вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”- Деталі
-
Опубліковано: 29 квітня 2024
-
Перегляди: 318
29 квітня 2024 року заступник виконавчого директора по роботі зі зовнішніми організаціями Марія Вовк прочитала лекцію на тему “Роль, властивості пробіотичних культур, їх застосування для виробництва молочних продуктів функціонального призначення” для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” в межах вивчення обов’язкової компоненти “Технологія молочних продуктів функціонального призначення”.
Лектор ознайомила здобувачів вищої освіти з історією створення компанії “Галичина”, з її діяльністю та асортиментом натуральних інгредієнтів для виробництва молочних продуктів.