EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

MyCollages 7

22 лютого 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено майстер-клас з дослідження якості молока для випускних класів школи № 31 міста Львова.

Зустріч розпочалася ознайомленням учнів з особливостями підготовки здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”. Завідувач кафедри, професор Орися Цісарик розповіла про основні завдання, які виникають у спеціалістів харчової промисловості, – виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, що відповідає міжнародним стандартам.

Детальніше: Майстер-клас з дослідження якості молока

1 1

7 грудня 2023 року гарант освітньої програми, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик провела онлайн-зустріч з метою обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

Детальніше: Розширене онлайн-засідання гарантів та розробників ОП “Технології зберігання, консервування та...