- Деталі
-
Опубліковано: 30 червня 2025
-
Перегляди: 2
Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» факультету харчових технологій та біотехнології у червні проходили навчальну практику – ключовий етап підготовки майбутніх фахівців, що дає змогу застосувати теоретичні знання на практиці та глибше пізнати свою професію.
- Деталі
-
Опубліковано: 23 червня 2025
-
Перегляди: 45
У червні 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології. Цей етап став завершальним елементом навчального процесу для бакалаврів, які продемонстрували високий рівень професійної підготовки, наукової обґрунтованості й практичної цінності своїх досліджень.