- Деталі
-
Опубліковано: 30 вересня 2025
-
Перегляди: 63
25 вересня 2025 року в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», що проходила в онлайн-форматі на базі Одеського національного технологічного університету, відбулася дискусійна панель «Молочні продукти, унікальні олії, натуральна косметика: сучасні технології, якість та безпечність».
До участі у панелі долучилися науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувач кафедри, професор Орися Цісарик, доценти Ольга Михайлицька, Наталія Сливка, Оксана Білик, Любов Мусій, Ірина Сливка, старший викладач Іван Лучка та асистент Лілія Мороз.

- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 77
26 вересня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у круглому столі «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі», який відбувся в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» на базі Одеського національного технологічного університету.

