EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2024 р.

1. РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Вікторія Колодрубець, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Любов Мусій, к.т.н., доцент
2. ПОШУК НЕМОЛОЧНИХ РЕЦЕПТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА ДЛЯ ВЕГЕТАРІАНЦІВ
Ольга Райхіль, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Наталія Сливка, к.т.н., доцент
3. ЗАСТОСУВАННЯ КОРЕНЯ СЕЛЕРИ В ТЕХНОЛОГІЇ СИРКОВОЇ МАСИ
Данута Толочко, Роман Тис, Руслан Ткачук, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Володимира Наговська, к.т.н., доцент
4. АНАЛІЗ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ
Марко-Доменіко Ріілло, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Степан Конський, студент 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
5. ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ НЕВШАТЕЛЬ ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
Марко Гуменецький, студент 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
6. РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ МОРОЗИВА ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Анна-Марія Оленчин, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н, доцент
7. ПІДБІР МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ, ІЗОЛЬОВАНИХ З ПРИРОДНИХ ЕКОНІШ, ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРУ
Валерія Боршош, Дмитро Дида, студенти 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Наукові керівники: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент, Іван Лучка, к.с.-г.н.
8. СТВОРЕННЯ ДИВОВИЖНИХ СМАКІВ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ
Максим Нагорний, студент 1-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Наталія Сливка, к.т.н., доцент
9. ВИГОТОВЛЕННЯ КРАФТОВИХ СИРІВ
Анастасія Дубинська, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
10. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З ТРОЯНДОВИМ НАПОВНЮВАЧЕМ
Діана Октисюк, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
11. ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Юрій Гусаковський, студент 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Георгій Жуков, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Любов Мусій, к.т.н., доцент
12. ДОЦІЛЬНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ СУНИЦЬ У ВИГОТОВЛЕННІ
МАСЛА З НАПОВНЮВАЧАМИ
Данута Толочко, Роман Тис, Руслан Ткачук, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Володимира Наговська, к.т.н., доцент
13. ДОЦІЛЬНІСТЬ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ ВИРОБНИЦТВА НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Володимир Бакай, Василина Собко, студенти 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н., доцент
14. ВИКОРИСТАННЯ КВІТКОВОГО ПИЛКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СИРКОВИХ ВИРОБІВ
Артур Гризак, Олексій Козак, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н, доцент
15. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ШТАМІВ ENTEROCOCCUS FAECIUM, ЯК ДОДАТКОВОЇ КУЛЬТУРИ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Олексій Мухамеджанов, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент

2023 р.

1. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Надія Дженджелюк, Таня Теслюк, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Юрій Гачак, к.б.н., доцент.
2. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ. Данута Толочно, студентка 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Марія Маніла, здобувач вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Володимира Наговська, к.т.н., доцент.
3. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ. Марко Гуменецький, Андрій Глущук, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор. Інна Скульська, к.т.н., старший викладач.
4. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА. Владислав Максимець, здобувач вищої освіти 1-го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор.
5. АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ МОРОЗИВА, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНИХ МЕРЕЖАХ МІСТА РОГАТИН. Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин, здобувачі вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент, Оксана Білик, к.т.н., доцент.
6. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС. Андрій Варлам, здобувач вищої освіти 1-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Ігор Герус, студент 1- го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент.
7. ХАРАКТЕРИСТИКА СТАНУ РИНКУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ. Софія Ступак, здобувач вищої освіти 2-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Любов Мусій, к.т.н., доцент.
8. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ. Ольга Демчук, Анастасія Дубинська, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент.

2022 р.

1. ЗМІНА ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У СІМЕЙНИХ ФЕРМАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ У РІЗНІ ПЕРІОДИ РОКУ
Мирослава Іванів, студентка 2-го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Орися Цісарик, д. с.-г. н., професор.
2. СУЧАСНИЙ СТАН ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Поліна Браткiвська, студентка 1-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент.
3. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ З ДОДАВАННЯМ ШПИНАТУ ТА СУХОГО ЧАСНИКА
Наталія Мануйлик, Юліана Баб’як, студентки 1-го курсу 2 –го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Володимира Наговська, к.т.н., доцент.
4. ВИГОТОВЛЕННЯ ЙОГУРТУ ІЗ ЛИМОНОМ ТА М’ЯТОЮ
Христина Цьолка, студентка 2-го курсу 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Інна Скульська, к.т.н., старший викладач.
5. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ
Анастасія Мілованова, студентка 2-го курсу 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Любов Мусій, к.т.н., доцент.
6. ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТУ НА ОСНОВІ ТИПОВИХ КАРПАТСЬКИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
Анастасія Мамонько, Марія Коваль, студентки 2-го курсу, 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Ірина Сливка, к.с.-г.н, доцент.
ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, Львів, Україна.
7. ОБҐРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Артур Гризак, студент 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Оксана Білик, к.т.н., доцент.


2021 р.

1. «ТЕХНОЛОГІЯ КЕФІРУ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПЮРЕ ІЗ СТЕБЕЛ
СЕЛЕРИ»
Олександр Сенченко, студент 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
2. «МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ ІЗ НОВИМИ ФІТОСПЕЦІЯМИ»
Наталія Маланчук, студентка 2-го курсу СП ФХТБ,
Іванна Чикачова, Максим Козловець, студенти 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник: Юрій Гачак, к.б.н., професор університету
3. «ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ФІТОСИРОПІВ В ЯКОСТІ СМАКОВИХ ДОБАВОК У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ»
Василь Пухнатий, студент 4-го курсу ФХТБ,
Роман Романів, студент 2-го курсу СП ФХТБ
Іванна Чикачова, Максим Козловець, студенти 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник: Юрій Гачак, к.б.н., професор університету
4. «МОЛОКО І ЛЬОН: ПАНАЦЕЯ ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ»
Христина Цьолка, Мирослава Іванів, студенти 4-го курсу, ФХТБ
Науковий керівник: Інна Скульська, к.т.н., старший викладач
5. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ НА ОСНОВІ «ТИБЕТСЬКОГО ГРИБКА»
Володимир Полот, студент 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
6. «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ МОРОЗИВА»
Анастасія Мілованова, студентка 4-го курсу ФХТБ,
Науковий керівник: Любов Мусій, к.т.н., доцент
7. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕФІРУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ»
Юрій Труш, Ірина Калиняк, студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Любов Мусій, к.т.н., доцент
8. «12 НЕЗВИЧАЙНИХ ФАКТІВ ПРО ЗВИЧАЙНИЙ ЙОГОРТ»
Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський,студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент
9. «СПРАВА СМАКУ: - ТУРЕЦЬКИЙЙОГУРТ – СКЛАД, ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ»
Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський, студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент
10. «КОРИСТЬ І ШКОДА МІКРОГРІНУ»
Богдан Пахолків, студент 2-го курсу магістратури ФХТБ
Маркіян Озарко, студент 2-го курсу СП ФХТБ
Науковий керівник: Володимира Наговська, к.т.н., доцент
11. «ДОЦІЛЬНІСТЬ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ ВИРОБНИЦТВА НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ».
Лілія Куровець, студентка 2-го курсу СП ФХТБ
Науковий керівник: Оксана Білик, к.т.н., доцент
12. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТОВИХ МУСІВ З ФРУКТОВИМИ СОКАМИ».
Юлія Якубляк, Тетяна Хімко, студентки 2-го курсу СП ФХТБ
Наукові керівники: Оксана Білик, к.т.н., доцент, Наталія Сливка, к.т.н., доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru