- Деталі
-
Опубліковано: 24 лютого 2024
-
Перегляди: 316
22 лютого 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено майстер-клас з дослідження якості молока для випускних класів школи № 31 міста Львова.
Зустріч розпочалася ознайомленням учнів з особливостями підготовки здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”. Завідувач кафедри, професор Орися Цісарик розповіла про основні завдання, які виникають у спеціалістів харчової промисловості, – виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, що відповідає міжнародним стандартам.
Детальніше: Майстер-клас з дослідження якості молока- Деталі
-
Опубліковано: 29 січня 2024
-
Перегляди: 252
7 грудня 2023 року гарант освітньої програми, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик провела онлайн-зустріч з метою обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
Детальніше: Розширене онлайн-засідання гарантів та розробників ОП “Технології зберігання, консервування та...