- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 137
16 вересня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока», професора Орисі Цісарик та декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Гарант ОП детально ознайомила здобувачів зі змістом ОП, особливу увагу акцентувавши на забезпеченні обов’язковими освітніми компонентами компетентностей та програмних результатів навчання. Також гарант звернулася до здобувачів із рекомендаціями уважного ознайомлення із ОП на сайті Університету та проханням висловлювати свої побажання щодо удосконалення ОП. Професор Орися Цісарик закликала здобувачів регулярно відвідувати сайт кафедри, знайомитись із робочими програмами обов’язкових та вибіркових освітніх компонент, методичним їх забезпеченням, а також науковими публікаціями НПП кафедри з метою їх використання як допоміжних джерел. Орися Цісарик проінформувала здобувачів про діяльність наукового гуртка «Пізнай науку» на кафедрі технології молока і молочних продуктів та запросила їх приєднатися до роботи у гуртку, що дасть змогу покращити навики наукових досліджень.

- Деталі
-
Опубліковано: 30 червня 2025
-
Перегляди: 261
27 червня 2025 року співробітники кафедри технології молока і молочних продуктів на чолі зі завідувачкою, професоркою Орисею Цісарик долучилися до заходу, організованого Благодійною організацією «Львівська аграрна дорадча служба» (ЛАДС) за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні. Захід відбувся на базі кооперативного молокозаводу ТОВ «Набіл» ТМ «Білобока» у селі Утішків Золочівського району і був присвячений темі «Кооперація як запорука успіху малих та середніх виробників молока. Збір, зберігання та реалізація молока в молочному кооперативі».

