EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26 вересня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у круглому столі «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі», який відбувся в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» на базі Одеського національного технологічного університету.

Знімок екрана 2025 09 26 141643

Знімок екрана 2025 09 26 141824

Знімок екрана 2025 09 26 142048

Знімок екрана 2025 09 26 144328Участь у круглому столі полягала у створенні платформи для обміну досвідом між науковцями, виробниками, контролюючими органами та здобувачами вищої освіти. Це дало змогу обговорити сучасні виклики у сфері якості та безпечності харчових продуктів; окреслити проблеми впровадження систем НАССР, ISO та інших стандартів; розглянути шляхи удосконалення контролю якості на всіх етапах виробництва; проаналізувати роль інноваційних технологій та цифрових рішень у забезпеченні безпечності харчових продуктів.

Такі заходи сприяють формуванню єдиного інформаційного простору, пошуку ефективних рішень та розвитку партнерства між усіма учасниками харчового ринку.

Допис підготувала Ірина СЛИВКА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru