EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

Нещодавно в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. З метою забезпечення неупередженої та всебічної оцінки студентських наукових робіт, до складу конкурсної комісії було залучено авторитетних і визнаних науковців, які представляють різні провідні заклади вищої освіти. 

20250429 220045

Детальніше: Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У межах вивчення освітньої компоненти «Технологія молочних продуктів функціонального призначення» 16 квітня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція заступника виконавчого директора по роботі з зовнішніми організаціями ТОВ МК «Галичина» Марії Вовк на тему «Технологія питного молока і кисломолочних напоїв з наповнювачами функціонального призначення» для здобувачів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Марія Іванівна Вовк є головою ради стейкголдерів спеціальності «Харчові технології», а також головою Екзаменаційної комісії. Багато уваги Марія Вовк присвячує удосконаленню ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

1 18

Детальніше: Гостьова лекція на тему «Технологія питного молока і кисломолочних напоїв з наповнювачами...