- Деталі
-
Опубліковано: 30 квітня 2025
-
Перегляди: 260
Нещодавно в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. З метою забезпечення неупередженої та всебічної оцінки студентських наукових робіт, до складу конкурсної комісії було залучено авторитетних і визнаних науковців, які представляють різні провідні заклади вищої освіти.

- Деталі
-
Опубліковано: 17 квітня 2025
-
Перегляди: 174
У межах вивчення освітньої компоненти «Технологія молочних продуктів функціонального призначення» 16 квітня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція заступника виконавчого директора по роботі з зовнішніми організаціями ТОВ МК «Галичина» Марії Вовк на тему «Технологія питного молока і кисломолочних напоїв з наповнювачами функціонального призначення» для здобувачів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Марія Іванівна Вовк є головою ради стейкголдерів спеціальності «Харчові технології», а також головою Екзаменаційної комісії. Багато уваги Марія Вовк присвячує удосконаленню ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

