- Деталі
-
Опубліковано: 19 травня 2025
-
Перегляди: 16
9 травня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Пізнай науку» (керівник, доцент Любов Мусій), під час якого обговорювалися результати наукових досліджень, підготованих студентами для участі у студентській науковій конференції.
У центрі уваги засідання були розвиток молочної промисловості України під час воєнного стану, стан та перспективи розвитку крафтового виробництва молочних продуктів, сучасні напрями у вдосконаленні технологій харчових продуктів, зокрема молочних. Доповідачі висвітлили методики досліджень, експериментальні результати та зроблені висновки щодо можливостей підвищення біологічної цінності та функціональних властивостей продуктів.