Навчальні плани і робочі програми курсів
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 4300
РОБОЧІ ПРОГРАМИ - магістри
Робочі програми 2024-2025 н.р.
Робочі програми 2023-2024 н.р.
Робочі програми 2022-2023 н.р.
РОБОЧІ ПРОГРАМИ - бакалаври
Проектування підприємств м’ясної галузі
Проектування підприємств м’ясної галузі (сп)
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Основи кріогенних та сушильних технологій
Основи кріогенних та сушильних технологій (сп)
Основи промислового виробництва і санітарної техніки
Основи промислового виробництва і санітарної техніки (сп)
Харчові добавки в м’ясній галузі
Харчові добавки в м’ясній галузі (сп)
Теоретичні основи харчових виробництв
Технології харчових виробництв
Технології харчових виробництв (сп)
Технологічне обладнання м’ясної галузі
Технологічне обладнання м’ясної галузі (сп)
Технологічне обладнання харчових виробництв
Технологічне обладнання харчових виробництв (сп)
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі (сп)
Технологія м’яса і м’ясних виробів
Технологія переробки птиці (сп)
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі (сп)
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості (сп)
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА