EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

Інтелектуальним підсумком освітньої підготовки на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів є захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю «Харчові технології», що об'єднав здобутий академічний досвід, практичні компетенції та результати індивідуальних досліджень студентів. Цей захід є свідченням здатності випускників застосовувати фахові знання для вирішення актуальних виробничо-технологічних завдань.

1 3 1

Детальніше: Від студентських проєктів ‒ до реального виробництва: успішний захист випускників-бакалаврів