EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» продовжили проведення досліджень у межах виконання своїх кваліфікаційних робіт.

Молоді науковці є членами студентського наукового гуртка «М’ясо&ТехЛаб», який функціонує при кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, поєднують теоретичні знання з практичною роботою в лабораторіях.

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 609

Детальніше: Дослідницька практика в умовах кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів