EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» продовжили проведення досліджень у межах виконання своїх кваліфікаційних робіт.

Молоді науковці є членами студентського наукового гуртка «М’ясо&ТехЛаб», який функціонує при кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, поєднують теоретичні знання з практичною роботою в лабораторіях.

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 609

зображення viber 2025 09 23 09 44 55 977

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 272Тематика кваліфікаційних робіт студентів охоплює сучасні напрями вдосконалення технологій:

Микола Лісовий досліджує удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням традиційної регіональної сировини, що сприятиме збереженню місцевих гастрономічних традицій та виробництву конкурентоспроможних продуктів.

Поліна Корсун працює над розробкою технології напівфабрикатів у тістовій оболонці з м’ясом водоплавної птиці, орієнтуючись на створення інноваційних продуктів для споживачів, які цінують зручність та високу якість харчування.

Назар Шутяк проводить дослідження з удосконалення технології паштету в оболонці з використанням рослинної сировини, що відповідає сучасним тенденціям поєднання традиційної продукції з елементами здорового харчування.

Дослідження молодих науковців мають як теоретичне, так і практичне значення, сприяють удосконаленню технологічних процесів, підвищенню якості м’ясних виробів та формуванню конкурентоспроможного асортименту продукції під час проходження практики на виробництвах харчової промисловості. Також відбувся захист звітів з дослідницької практика в умовах роботи наукового гуртка кафедри.

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 443

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 782

зображення viber 2025 09 23 09 44 56 945

зображення viber 2025 09 23 09 44 57 287

зображення viber 2025 09 23 09 44 57 449

Науково-педагогічні працівники кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів підтримують наукові ініціативи здобувачів, адже вони є важливою складовою професійного зростання майбутніх фахівців і запорукою успішного виконання досліджень та отримання вагомих результатів.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru