Міжнародна науково-практична конференція “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості”
- Деталі
-
Опубліковано: 14 листопада 2023
-
Перегляди: 626
9–10 листопада 2023 року декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та старший викладач кафедри технології молока та молочних продуктів Інна Скульська взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості”, яка відбулася на базі Миколаївського національного аграрного університету.
Учасники конференції виголошували доповіді в межах таких секцій і наукових напрямів: “Основні тенденції розвитку та інноваційні технології в харчовій промисловості”, “Новітні технологічні аспекти харчової промисловості”, “Сучасне обладнання для підприємств харчової промисловості”, “Інноваційні методи оцінки якості та безпечності харчових продуктів”. Зокрема, виступили Уляна Драчук з доповіддю “Технологічні параметри виробництва м’ясних виробів з м’яса кроликів з пониженим вмістом нітриту натрію” та Інна Скульська з доповіддю “Виготовлення мʼякого сиру Petit-suisse з мигдалем”.
Варто відзначити блискучу організацію онлайн-конференції, зручний формат, приємне товариство і спілкування. Завдяки наполегливій праці організаторам удалося чітко організувати секційну роботу. Всі учасники виголошували цікаві доповіді й вели змістовні дискусії.
Дякуємо за запрошення!
Допис підготувала: Люба МУСІЙ, доцент