Виїзне заняття на підприємство «Хінкель-Когут»
- Деталі
-
Опубліковано: 03 жовтня 2019
-
Перегляди: 2251
Вивчаючи дисципліну «Технологія галузі» студенти 4 курсу та 2 СП Факультету харчових технологій та біотехнології мали можливість закріпити свої знання на практиці. Директором з виробництва Гамерським Б.М. та за участі викладачів кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виробів Сімоновою І.І. та Галухом Б.І. проведено виїзне заняття на підприємство «Хінкель-Когут», що обробляє кишкову сировину у промислових умовах.
Студенти відпрацювали такі технологічні операції як сортування і калібрування свинячих черев, кучерявок, синюг, міхурів, прохідників. Також на підприємстві на всіх рівнях виробництва натуральної ковбасної оболонки впроваджено систему НАССР.