Навчальні дисципліни
- Деталі
-
Опубліковано: 23 жовтня 2018
-
Перегляди: 2536
- Зберігання сировини та продуктів харчування.
- Сенсорний аналіз, ідентифікація і склад харчових продуктів.
- Управління якістю та безпечністю продуктів харчування.
- Радіологічний ветеринарно-санітарний контроль.
- Ветеринарно-санітарне інспектування первинної переробки тварин і продуктів забою.
- Ветеринарно-санітарне інспектування риби і гідробіонтів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування молока і молочних продуктів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування дичини та мисливствознавство.
- Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів харчування рослинного походження.
- Ветеринарні вимоги при імпортно-експортних операціях.
- Санітарно-мікробіологічний контроль продуктів рослинного походження, кормів та кормових добавок.
- Маркування та фальсифікація харчових продуктів.
- Міжнародні системи сертифікації продуктів харчування.
- Нормативні вимоги ЄС до пакувальних матеріалів.