Технологія пивоваріння
- Деталі
-
Опубліковано: 05 червня 2023
-
Перегляди: 553
Під час навчальної практики студенти 3-го курсу ФХТБ спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом з асистентками кафедри біотехнології та радіології, Руденко О. П., Малишевою Х. В. і Горчин С. В., відвідали крафтову пивоварню «Кумпель».
Виробництво пива доволі складний технологічний процес, що об’єднує у собі декілька стадій: отримання солоду з ячменю, приготування і зброджування пивного сусла, витримку, дозрівання пива і розлив готового напою. Про це цікаво та у деталях розповів головний технолог пивоварні, майстер своєї справи, Литвин Володимир Володимирович. Завдяки йому на ринок України виходить безпечна, якісна та урізноманітнена смаками пивна продукція.
Щиро вдячні за цікаву та пізнавальну екскурсію!
асистент Христина Малишева