EN   UA

Емблема кафедриКАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА РАДІОЛОГІЇ 

 Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських  наук, професор Буцяк Василь Іванович

Контакти:
м. Львів, вул. Пекарська, 50
Головний корпус, тел.: (032) 239-26-93; 097 12 15 821,
E-mail: v.butsyak@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 3

На кафедрі біотехнології та радіології відбувся кваліфікаційний іспит та захист кваліфікаційних робіт ОС "Бакалавр" за спеціальністю 162 “Біотехнології та біоінженерія”. До складу екзаменаційної комісії увійшли: голова екзаменаційної комісії Петрух І. М., заступник голови доцентка Мусій Л. Я., завідувач кафедри професор Буцяк В. І., доцентка Шемедюк Н. П. та старша викладачка Двилюк І. І.

MyCollages 2
Захист відбувся в очній та дистанційній формах. Здобувачі показали високий рівень підготовки, а також розкрили актуальні питання і шляхи їх вирішення у біотехнологічній сфері, мобілізувавши усі свої сили задля досягнення успішного результату.
Цьогорічні випускники – це яскравий приклад обдарованої та талановитої молоді нашої держави, з активною життєвою позицією та бажанням внести свій вклад у розвиток України. Ґрунтовні наукові пошуки, змістовні доповіді, активне обговорення – усе це свідчить про підготовку фахівців високого рівня.

8

9

10
Вітаємо наших випускників і бажаємо нових професійних здобутків, втілення ідей та підкорення нових вершин! Щасливої Вам долі у мирній, вільній і незалежній Україні!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru