EN   UA

Logo01213 КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ МОРФОЛОГІЇ І СУДОВОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Жила Микола Іванович

Контакти:
e-mail: pathology@lvet.edu.ua

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11

20 червня 2023 року студенти факультету ветеринарної медицини, разом із викладачами кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, Бліщ Г.І. та Костинюк А.К.  відвідали одну з площадок птахофабрики ТзОВ «К-Агроінвесттрейд», де змогли ознайомитись із технологічними процесами вирощування курей-бройлерів.

Головний лікар підприємства - Юлія Рудик, випускниця нашого університету, детально розказала про програму ветеринарних обробок, як і коли проводиться моніторинг вірусних захворювань птиці, ознайомила з програмою світлового дня і його корекції у процесі росту птиці, наголосила на важливості підтримання належного мікроклімату в пташнику. Цікавою була дискусія зі студентами щодо застосування хіміотерапевтичних препаратів, пробіотиків та підкислювачів.MyCollages

Завершилась ознайомча екскурсія відвідуванням забійного цеху підприємства, де студенти мали змогу побачити усі процеси цього складного виробництва - від забою птиці та первинної обробки, потрошіння, охолодження тушок та субпродуктів, сортування, фасування та пакування тушок про який розповідав директор з виробництва Паламарчук Сергій.

Blank 4 Grids Collage

Студенти та викладачі вдячні директору «К-Агроінвесттрейд» (торгова марка КУРІЯР) Андрію Кіндифорі, який  ініціював та організував цю зустріч, запропонував студентам оплачувану практику на підприємстві, радо запрошував на роботу лікарів ветеринарної медицини.

Галина Бліщ, Анастасія Костинюк

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru