EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Практична підготовка є однією із форм організації навчального процесу та обов’язковим компонентом освітньо-професійних програм. Метою практики було набуття студентами професійних навичок і вмінь: володіння терапевтичною технікою, вибором відповідних шляхів і методів задавання лікарських речовин, вивчення методів дослідження тварин, техніки й послідовності їх застосування під час дослідження окремих органів і систем; окрім того, здобувачі мали навчитися аналізувати виявлені при дослідженні окремих органів і систем показники (температури тіла, частоти пульсу і дихання, скорочення рубця, тони серця, дихальні шуми і т. д.) та відхилення їх від показників здорових тварин; на основі отриманих результатів дослідження ставити діагноз та призначати лікування.

Згідно з графіком навчального процесу студенти 4-го курсу СП другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 “Ветеринарна медицина” проходили навчальну практику на кафедрі внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики.

1

1

1

1

1

1

1

Студенти мали можливість застосовувати свої навики при дослідженні корів та птиці (клініка кафедри), собак і котів (клініка кафедри), дослідженні крові та сечі (навчальна лабораторія кафедри), проведенні рентгену (рентгенкабінет). Керівники практики доценти кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Андрій Щербатий та Віталій Федорович забезпечили належне її проходження.
У процесі практики здобувачі отримали індивідуальні завдання до виконання історій хвороб й виявили зацікавленість та старанність до виконання поставлених завдань, взяли активну участь в обговоренні актуальних питань у ветеринарній медицині.

1

1

1

1

1

1

1

1

Допис підготувала Любов СЛІВІНСЬКА, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru