- Деталі
-
Опубліковано: 10 червня 2025
-
Перегляди: 75
22–23 травня 2025 року було проведено практичне заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» для здобувачів вищої освіти 3-го курсу факультету біолого-технологічного ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Доценти кафедри виробництва і переробки продукції дрібних тварин Богдан Барило, Галина Паскевич та Леся Фіялович провели детальне ознайомлення студентів із технологією інкубації різних видів сільськогосподарської птиці.
Метою практичного заняття було вивчення будови яйця, його морфологічних показників (маси, промірів яйця, індексів форми, маси основних складових частин яйця).
Детальніше: Практичне заняття на тему «Інкубація яєць сільськогосподарської птиці»