EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 20240604 100319

Упродовж травня–червня 2024 року здобувачі вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Екологія» факультету громадського розвитку і здоров’я проходили виробничу та переддипломну практики на базі Державної установи «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», що забезпечений сучасним обладнанням для проведення дослідження хімічних та фізичних факторів навколишнього середовища.

IMG 511f3ed3eccb6c030b11191dd4ee6173 V

IMG 20240529 111151

IMG 20240529 111411

Під час практики здобувачі ознайомилися з особливостями роботи Центру, методиками відбору проб та аналізу результатів дослідження питної води, атмосферного повітря, шумового навантаження, ґрунту та харчових продуктів. Особливу увагу було приділено аналізу даних моніторингових досліджень, відповідності отриманих результатів до стандартів та нормативних вимог, а також оцінюванню впливу забруднень компонентів довкілля на стан здоровʼя населення. Завдання практики також передбачали роботу з документацією, підготовку звітів та аналітичних матеріалів. Це дало можливість здобувачам закріпити теоретичні знання, отримані під час навчання, та набути цінних практичних навичок, необхідних для їхньої майбутньої професійної діяльності.

Висловлюємо подяку за налагодження співпраці Наталії Іванченко, генеральному директору ДУ «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та Зоряні Годі, заступникові генерального директора із впровадження системи управління якістю.

Допис підготувала Богдана КАЛИН, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru