EN   UA

 КАФЕДРА УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ ІМЕНІ ЯКИМА ЯРЕМИ

vuviska

Контакти:
Вул. Тугана-Барановського, 11 а
тел.:  032 239-26-74; 
е-mail: ukrinkafedra@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2677

На заняттях з “Англійської мови за фаховим спрямуванням” студенти 1 курсу “Фізична терапія, ерготерапія” (5–6 та 7–8 підгруп) за допомогою мультимедійних пристроїв відобразили презентації своїх наукових робіт на теми: “Physical therapy. Occupational therapy”, “Human body”, “Types of Fractures”.

Студенти доповідали англійською мовою, застосували професійну лексику та візуально представили матеріал опрацьованих тем за допомогою PowerPoint, Google Slides або інших програм.

Електронні презентації доволі поширений інструмент, який часто використовують викладачі та студенти в освітньому процесі, зокрема під час проведення семінарів, конференцій та виголошення доповідей.

IMG 2658

IMG 2673

IMG 2925

Буває, створюючи презентації, студенти припускаються поширених помилок – не стежать за зовнішнім виглядом слайдів, намагаються додати якнайбільше ефектів, втиснути якомога більше тексту, яскравого фону і т. д. Як результат, презентація стає нечитабельною або нецікавою, і відповідно зовсім не сприймається. Упродовж занять доповідачам було висловлено слушні зауваження, які вони врахували та скоригували у презентаціях, завдяки чому зробили їх змістовнішими та більш продуктивними.

IMG 2929

Аналізуючи застосування електронних презентацій в освітньому процесі, помітно, що презентаційні навички допомагають здобувачам вищої освіти розвивати лідерські, комунікативні навички, а також навички самореклами та спілкування іноземною мовою.

Можна підсумувати, що ефективна презентація допомагає представити авдиторії проєкти, плани та продукти як онлайн, так і офлайн.

Допис підготувала Лілія Мелешко, викладач курсу “Англійська мова за спеціальністю”, асистент кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru