В добру путь, у світ, де вчаться і ростуть!
- Деталі
-
Опубліковано: 22 грудня 2023
-
Перегляди: 302
Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів ‒ своєрідна подорож у світ інновацій у сфері м’ясопереробки, де студенти проявили себе як справжні експерти. Це ще одна чудова переконлива демонстрація того, як вивчення технологій може впливати на реальний прогрес у галузі харчових технологій.
З 19 по 22 грудня 2023 року в Університеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”. Декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль ознайомила студентів із наказом про проведення підсумкового етапу навчання – захисту магістерських кваліфікаційних робіт, та представила голову комісії Оксану Давидович, доцента кафедри харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету, а також членів екзаменаційної комісії.
Завідувач кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук звернулася до студентів зі словами подяки, оскільки здобуті високі знання і любов до обраного фаху стали на сьогодні головними рушійними силами для майбутніх технологів.
Студенти спеціальності 181 “Харчові технології” освітнього ступеня “Магістр”, вивчаючи сучасний стан мʼясопереробної галузі, впродовж двох років активно працювали над своїми дослідженнями, орієнтуючись на кафедральну тематику “Розробка й удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів”, та проявили високі знання і креативність, які висвітлили у дослідницьких кваліфікаційних роботах.
Варто зазначити, що серед випускників були і наші воїни-захисники, що на насправді вражає та свідчить про широкий спектр інтересів та практичних застосувань отриманих знань. Зокрема однією із найкращих доповідей відзначили доповідь Ростислава Микули ‒ начальника їдальні Львівського територіального батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України (103 ОБрТрО).
Вартий уваги той факт, що усі магістерські роботи мали логічний та послідовний виклад теоретичних положень досліджуваних процесів, а також аналіз технологій і рекомендацій виробництву.
Оголосила результати захисту магістерських кваліфікаційних робіт голова екзаменаційної комісії Оксана Давидович. Вона відзначила високий рівень підготовки, актуальність досліджень і глибокі теоретичні та практичні знання магістрантів.
Керівник відділу працевлаштування та звʼязків з виробництвом Богдан Галух побажав випускникам успішного працевлаштування за обраним фахом та ознайомив із “гарячими” вакансіями від стейкхолдерів – партнерів Університету.
Отож, екзаменаційна комісія зробила висновок, що всі магістерські кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-методичному рівні, і студенти заслуговують на отримання кваліфікації магістра.
Допис підготував Богдан ГАЛУХ, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів