EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 8402

18 квітня 2024 року розпочала роботу V міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених “Освітні та культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу”, організаторами якої є Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія. Серед панелей конференції близька тематика спеціальності нашого факультету – “Вітчизняні та закордонні тенденції розвитку мистецтва дизайну та харчових технологій”.

Студент-магістрант Владислав Наливайко підготував тези доповідей на тему “Теоретичні аспекти технології посічених напівфабрикатів із використанням рослинних антиоксидантів” під керівництвом доцента Уляни Драчук.

Зустріч на конференції стала осередком новаторських ідей для становлення майбутніх фахівців і харчових технологій загалом.
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Драчук виголосила вітальне слово з нагоди відкриття заходу. З Хортицькою національною навчально-реабілітаційною академією ми плідно співпрацюємо, відповідно до договору про співпрацю, який підписали керівники наших закладів вищої освіти 30 жовтня 2023 року.

Новий Точковий рисунок

Допис підготувала Уляна ДРАЧУК, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru