EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 4

Захист бакалаврських проєктів на факультеті харчових технологій та біотехнології є надзвичайно важливим, оскільки, це підсумковий етап навчання здобувачів вищої освіти. Цього року захист бакалаврських проєктів на факультеті харчових технологій та біотехнології за спеціальністю 181 «Харчові технології» відбувався в період з 20 по 21 червня 2024 року.

MyCollages 3

зображення viber 2024 06 23 21 13 04 903

Випускники продемонстрували вміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; враховувати досягнення науки і техніки, вміло використовувати основні норми з проєктування промислових підприємств.

Науково-педагогічні працівники кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів вітають випускників спеціальності 181 «Харчові технології» з успішним захистом бакалаврських проєктів та присвоєнням ступеня вищої освіти «Бакалавр». Бажаємо випускникам міцного здоров’я, мирного неба та успішно скласти ЄВІ і вступні іспити до магістратури.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru