EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Фото 1 6

Що об’єднує Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького і приватне підприємство «Боровик»? Спільне бажання розвивати науку, підтримувати інновації та готувати нове покоління фахівців у галузі харчових та біотехнологій.

Невдовзі після попереднього візиту керівників підприємства до Університету, 18 вересня відбулася нова зустріч, цього разу вже на території самого підприємства. Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак зустрівся з генеральним директором «Боровика» Мироном Турчином і провідними спеціалістами підприємства. Зустріч пройшла за участі керівників структурних підрозділів Університету, зокрема проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка, декана факультету харчових технологій та біотехнології Галини Коваль, завідувача кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів Уляни Драчук, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха і викладачів кафедри біотехнології та радіології Наталії Шемедюк, Христини Малишевої.

фото 2 9

Варто зазначити, що сімейна компанія, яка ставить собі за мету забезпечення кожної родини якісними грибами, демонструє не лише технічну досконалість, а й глибоку відданість традиціям та автентичності. А представники від Університету на власні очі побачили виробничий процес, оцінили масштаби й технологічні можливості компанії «Боровик».

фото 3 7

Основним питанням стало обговорення перспектив співпраці між Університетом та підприємством, яке спеціалізується на вирощуванні, консервуванні та переробці печериць. Серед переваг ‒ це можливість реалізації спільних науково-дослідних проєктів, організації лекцій, семінарів, а також екскурсій на виробничі потужності «Боровика». Отже, студенти матимуть нагоду побачити, як на практиці застосовуються теоретичні знання, і спробують працювати пліч-о-пліч із професіоналами галузі.

фото 4 6

Але співпраця не обмежується лише виробничими екскурсіями та дослідженнями. Одним із ключових пунктів домовленостей стала спільна участь у формуванні та обговоренні освітніх програм для студентів. Особливу увагу приділено студентам спеціальностей 162 «Біотехнологія», 181 «Харчові технології», а також економічних напрямів. Завдяки безпосередній участі підприємства «Боровик», освітні програми будуть адаптовані до сучасних потреб ринку праці, це своєю чергою забезпечить студентам необхідні знання та навички для успішної кар’єри.

Чи буде це корисним для студентів? Безсумнівно! Представники «Боровика» братимуть участь у кар’єрних заходах Університету, допомагаючи студентам знайти місця для проходження практик, і високооплачувану роботу. Це відкриває широкі можливості для практичного навчання, забезпечуючи молодих спеціалістів реальним досвідом роботи у виробничих умовах.

Фото 5 3

На завершення, чи справді у «Боровику» знають про гриби все? Відповідь на це питання звучить впевнено – так. Компанія не лише вирощує гриби, але й дарує своїм клієнтам смак Підкарпаття, відтворюючи давні кулінарні рецепти з турботою та любов’ю. І ми пишаємося тим, що співпрацюючи з «Боровиком», Університет долучається до цього унікального проєкту.

Отже, співпраця між Університетом та «Боровиком» – це ще один крок на шляху до інтеграції науки та бізнесу, що відкриває нові можливості для молодих фахівців та розвиває науково-дослідницький потенціал Університету.

Допис підготував Богдан ГАЛУХ, керівник відділу працевлаштування та звʼязків з виробництвом, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru