Навчальна практика здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”
- Деталі
-
Опубліковано: 04 червня 2024
-
Перегляди: 277
Практична підготовка здобувачів вищої освіти першого курсу, спеціальності 181 “Харчові технології” ОС “Бакалавр” факультету харчових технологій та біотехнології є обов’язковим компонентом навчальної програми для здобуття кваліфікаційного рівня, в результаті проходження якого, здобувачі набувають професійних навичок та вмінь. Практикування відбувається на передових сучасних харчових підприємствах та в лабораторіях.
Метою навчальної практики є ознайомлення здобувачів з виробничою діяльністю підприємств харчової промисловості, поглиблення знань про особливості структури та організації діяльності харчових підприємств, про технологічне обладнання та умови його експлуатації, про необхідні професійні навички та уміння приймати рішення на конкретному етапі роботи в реальних виробничих умовах при виконанні обов’язків, властивих їхньому майбутньому фаху.
Під час проходження навчальної практики здобувачі першого курсу спеціальності 181 “Харчові технології” разом із асистентом кафедри технології молока і молочних продуктів Надією Чайкою відвідували підприємства харчової промисловості, де мали можливість ознайомитися з технологічними процесами варіння пива (ТзОВ ТВК “Перша приватна броварня”), виробництва сирів (ТОВ “Чесний сир”), дослідження та контролю якості молочної продукції (LAES “Львівська аграрна дорадча служба”), проводили дегустації (кафедра технології молока і молочних продуктів) та брали активну участь в обговоренні різних технологічних процесів.
Допис підготувала Надія ЧАЙКА, асистент кафедри технології молока і молочних продуктів